GRUPUL A.D.S. (Amicii Dominic Savio)... din septembrie 2018



În fiecare duminică, copiii care doresc să fie la grupul A.D.S. (Amicii Dominic Savio) se adună la ora 14:00, participă la unele discuții pe diferite teme, se joacă, inventează activități comune...: sunt sigur că poate fi frumos și pentru tine!

Este vorba de un grup „educativ-formativ-VESEL”. Nu este un cerc profesionist de artă, desen, sport, dans, etc.; chiar dacă propunem și aceste lucruri pe primul plan este GRUPULDupă exemplul și entuziasmul lui Dominic Savio, împreună încercăm să devenim mai buni în toate: la școală, în familie, în societate, oriunde … 


Ca la «Vara Împreună», îți propunem și un strop de rugăciune (după cum te învață părinții tăi!) care nu strică deloc: astfel, cu simplitate, încercăm să nu stăm prea mult pe „stradă” și pe „internet”, ci să creștem frumos!


Cei mai mari (de la 14 ani) sunt implicați mai mult în acțiuni de voluntariat, precum ajutor de animatori sau chiar animatori în Oratoriul don Bosco și la «Vara Împreună». 


Grupul A.D.S este deschis: poate veni oricine cu vârstele indicate, și nu e nevoie de înscriere! E suficient să se prezinte și să se facă cunoscut, anunțându-l pe un animator.

De achitat nu este nimic...: dacă iți place: bine (pentru tine și pentru noi!), daca nu... ne-o spui și ne lăsăm cu un frumos „la revedere”.
Dar cred că… nu va fi așa! Din contră: ne vom distra în continuare!  Pentru că «la ADS, bucuroși și împreună, tot merge strună!»

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

PRE-ÎNSCRIERE la "Vara Împreună 2019"

Informații Vara Împreună 2019